2013. november 25., hétfő

Gyomaendrődi judósok a túrkevei gálán

November 23-án Túrkevén Judo Gálát rendeztek, ahova a Gyomaendrődi Judo Klub több sportolója is meghívást kapott. Elsőként a hat főből álló különítmény kapott lehetőséget, hogy látványos bemutatóval szórakoztassa a kilátogató, nagyszámú közönséget.
A Gyomaendrődi Judo Klub bemutatója:

A résztvevők: Siroki Ibolya, Fehér Dóra, Németh Regina, Nagy Zoltán, Hidasi Tamás, Varga István

A bemutatózók mellett négy versenyző is szőnyegre állt, hogy megmérkőzzön a Túrkeve VSE legjobbjaival.

Elsőként Péteri Patrik állt szőnyegre. Ellenfele az a Nádudvari László volt, aki korábban már legyőzte őt. Küzdelmes mérkőzésen ezűttal igazságos döntetlen született.
Péteri Patrik (Gy.J.K.) vs. Nádudvari László (Túrkeve)


Második mérkőzésen Fehér Dávid lépett szőnyegre nála sokkal rutinosabb ellenfelével szemben. A mérkőzésen Dávid egy pillanatnyi kihagyását kihasználta Veres Zoltán, így a túrkevei versenyző hagyta el győztesen a szőnyeget.
Fehér Dávid (Gy.J.K.) vs. Veres Zoltán (Túrkeve)


Harmadik gyomaendrődi versenyző az Országos Bajnoki aranyérmes Sóczó Rebeka volt. A Gyomaendrődi Judo Klub tehetsége nem hagyott kérdést afelől, hogy ismét nem lehet legyőzni és Ippon értékű akcióval lépett át Horváth Ágnesen.
Sóczó Rebeka (Gy.J.K.) vs. Horváth Ágnes (Túrkeve)


Az utolsó versenyzőnk Nagy Zoltán volt. Az idei Magyar Kupa győztes ellenfele Gotthárd Attila volt. Zoltán meggyőző fölénnyel nyerte meg mérkőzését, abszolútt pozitívvá téve ezzel a Gyomaendrődi Judo Klub mérlegét.
Nagy Zoltán (Gy.J.K.) vs. Gotthárd Attila (Túrkeve)



Varga István edző: Elégedett vagyok tanítványaimmal, hiszen mindenki kitett magáért. A bemutatónk ismét jó viszhangot kapott, amiért gratulálok a résztvevőknek, hiszen nagy odafigyeléssel és kemény munkával készültek rá. A mérkőzések azt az eredményt hozták amit előzetesen vártam. Mindenképpen jó főpróba volt a versenyzés a november 30-ai Gyomaendrődi Judo Gála előtt.


Nincsenek megjegyzések: